Sidste nyt!!!

Vi tilbyder desværre ingen nytårsmenu i år.

________________

Julebuffet

Fra 109,- pr person

Alt udsolgt fredag og lørdag resten af året

3 retter


   Hovedret     129,-
   2 retter       159,-
   3 retter       189,-

(Priser gældende ved minimum 15 personer)

Menuerne på denne side er gældende året rundt.

DOG IKKE NOVEMBER OG DECEMBER

FORRETTER

Varmrøget laks med krydderurtecreme samt pluksalat og langtidsbagte tomater.

 

Minestronesuppe med bacon og nudler samt masser af saft og kraft.

 

Tunmousse anrettet med pluksalat og caviar.

 

Skiver af røget svinemørbrad på salat samt ryste ribs og pesto.

 

Tapasfad med forskelllige varianter af fisk og pålægsspecialiteter.

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

 

 

HOVEDRETTER

Unghanebryst med spændende special salat efter sæsonen, kartoffeltærte samt estragonsauce.

 

Svinemørbrad med krydderurter og bacon, paprikasauce samt dagens kartoffel og grøntsag.

 

Lammekølle stegt med hvidløg og timian, hertil tzatziki, ovnstegte kartofler samt blandet salat.

 

Indbagt Pangasius filet med spinat og friskost, hertil ovnstegte rodfrugter og bagte kartofler samt dildsauce.

 

Skinkesteg med chilie-vanilie marinade hertil spændende salat og krydrede flødekartofler.

 

Wienerschnitzel (svinekød) a la Madkontoret med ærter, smørsauce samt brasede kartofler og wienerdreng.

 

Helstegt kalvefilet med bearnaise sauce, hasselbagte kartofler samt grøntsagssauté. (+20 kr)

 

 

DESSERTER

2 slags special oste med diverse tilbehør samt forskelligt brød.

 

Hjemmelavet pæretærte med creme fraiche.

 

Æblekage med makroner og flødeskum.

 

Islagkage - hjemmelavet herlighed. (+10 kr)

 

Frisk frugtsalat med chokolade og nødder samt råcreme.

 

 

 

MADKONTORET · cvr.: 33 88 87 32 · Cemtec · Majsmarken 1 · 9500 Hobro · Telefon:42700272 · kontakt@madkontoret.dk