Sidste nyt!!!

MADKONTORET

HOLDER JULEFERIE

D. 23. DEC. - 4. JAN.

BEGGE DAGE INKL.

----------------------

EFTERÅRSBUFFET

FRA KUN 210,- PR. PERSON

----------------------

EFTERÅRSTAPAS

FRA KUN 135,- PR. PERSON

----------------------

JULEBUFFET

FRA KUN 199,- PR. PERSON

Julebuffet


(Gældende fra 18. nov. til og med 22. dec.

ved bestilling af minimum 15 personer)

JUL A LA TRADITION

Hvide sild med karrysalat

To stk. butterdejstarteletter med hjemmelavet høns i asparges

Lun leverpostej med bacon, champignons og hjemmesyltede rødbeder

Flæskesteg med brunede kartofler og hjemmelavet rødkål samt surt

Frikadeller med stuvet hvidkål og kanelsukker

Hjemmebagt rugbrød og smør

Ris a la mande med hakkede mandler og kirsebærsovs

KUN 199 kr. pr. person

 

 

 

 

JUL DE LUX

Varmrøget laks med citronmayonnaise og salturt

Røget andebryst med marineret fennikel og valnødder

Rørt paté i glas med rugbrødschips og rysteribs

Grisekrone med rosmarin hertil kraftig svampesauce

Kalvefilet med bagt grønt og petit kartofler

Vintersalat med hokkaido og mandler

To slags specialoste med oliven, tomatmarmelade og hjemmelavet kiks

Hjemmebagt rugbrød, bondebrød og smør

Mini-panna cotta med druknede bær og brændte mandler

KUN 219 kr. pr. person

 

 

DIVERSE TILKØB:

Èn slags sild (dild eller marineret)

eller

Fiskefilet med remoulade og citron

eller

2 slags specialoste med oliven, tomatmarmelade og hjemmelavet kiks

eller

Ris a la mande med hakkede mandler og kirsebærsovs

eller

Vanillie-panna cotta med druknede bær og brændte mandler

35 kr. pr. person

MADKONTORET · cvr.: 33 88 87 32 · Cemtec · Majsmarken 1 · 9500 Hobro · Telefon:42700272 · kontakt@madkontoret.dk