Nytårsmenu 2019


 

MADKONTORET tilbyder nytårsmenu 2019

 

Forret skal varmes og anrettes.

Mellemret er flot anrettet og klar til at servere.

Hovedretten skal varmes ifølge vejledning.

Desserten skal anrettes på tallerken.

Bestil allerede i dag, da der plejer at være rift om pladserne

Afhentes d. 31. december mellem kl. 13.30 og 15.00.

Minimum 4 couverter.

 

4 RETTER KUN 319,-

FORRET:

Hvidvinsdampet torsk i cremet jordskokkesuppe.

Hertil krydderurteolie og hjemmebagt surdejsbolle.

 

MELLEMRET:

Tørret Lomo med basilikumsmayonaise,

sprød Parmasan og rugbrødschips.

 

HOVEDRET:

Oksemørbrad (ca. 180 gr.), anrettet med

svampesauté og syltede rødløg.

Hertil kartoffelrösti og rødvinssauce.

 

DESSERT:

Gateau Marcel med passionscolis, råsyltede skovbær

og krystalliseret hvid chokolade.

 

 

MADKONTORET · cvr.: 33 88 87 32 · Cemtec · Majsmarken 1 · 9500 Hobro · Telefon:42700272 · kontakt@madkontoret.dk