Madkontoret

Sidste nyt!!!

EFTERÅRSBUFFET

(Gældende  til og med d. 11. November

ved bestilling af minimum 15 personer) 

EFTERÅRSBUFFET

Røget svinemørbrad med blomkålsterrine. 

Varmrøget laks med krydderurtesalat og citronmayonnaise. 

Tigerreje på butterdej med krydderurtecreme.

Marineret svinekam.

Unghanebryst med sesam og persille.

Ovnstegte petit kartofler med friske krydderurter. 

Kartoffel rösti.
Bulgursalat med grillet peberfrugt.
Efterårssalat med bagte gulerødder og balsamico. 
Paprikasauce 

Pesto og tapenade

Forskelligt hjemmebagt brød og smør

KUN 225 kr. pr. person

EFTERÅRSBUFFET
DE LUXE

Serranoskinke med syltet shiitake svampe og blue cheese dip.

Kyllingestick med asiatisk mayonnaise og kørvel.

Blinis med røget makrelsalat og salturt.

Perlehøne bryst med rosmarin. 

Kalvefilet fra himmerland.

Kartoffel-timbala med selleri.

Ovnstegte petit kartofler med friske krydderurter.  

Blomkålssalat med peanuts og feta.

Efterårssalat med bønner. 

Pesto og tapenade

Forskelligt hjemmebagt brød og smør

KUN 239 kr. pr. person

TILKØB TIL
BUFFET

DESSERT

Gammeldags æblekage med kanelskum 

eller

Chokolade brownie med vaniljeskum

eller

Mazarinkage med skovbærmousse

KUN 49 kr. pr. person