Madkontoret

Sidste nyt!!!

VINTERBUFFET

(Gældende  fra 05 januar til og med d. 30 marts

ved bestilling af minimum 15 personer) 

VINTERMENU 1

Tunmousse med rejer og sprød salat.

Cesarsalat med kylling og græskarkerner.

Røget svinemørbrad med blomkålsterine og syltede tranebær.

Marineret Svinekam med citron.

Unghanebryst med sesam.

Paprikasauce

Ovnstegte petit kartofler med friske krydderurter.

Flødekartofler med peberfrugt.

Rucolasalat med bagte tomater og høvlet “gammel knas”.

Vintersalat med bagt hokkaido og valnødder.

Pesto og tapenade.

Forskellig hjemmebagt brød og smør. 

KUN 229 kr. pr. person

VINTERMENU 2

Varmrøget laks m. citronmayonnaise og urtesalat.

Serranoskinke m. artiskokcreme og oliven.

Mini crossiant med cremet hønsesalat.

Marineret svinemørbrad.

Dansk kalvefilet med timian.

Ovnstegte petit kartofler med friske krydderurter.  

kartoffeltimbale med selleri. 

Rødvinssauce

Spidskålssalat med bagte gulerødder.

Spændende vintersalat med feta.

Pesto og tapenade.

Forskelligt hjemmebagt brød og smør

KUN 239 kr. pr. person

TILKØB TIL
BUFFET

DESSERT

Mazarinkage med skovbærmousse.

eller

Panna Cotta med havtornsgele.

eller

Chokoladebrownie med orangemousse.

KUN 39 kr. pr. person