Madkontoret

Sidste nyt!!!

FORÅRSBUFFET

(Gældende  fra d. 1 April til og med d.  1 Juni

ved bestilling af minimum 15 personer) 

FORÅRSBUFFET 1

Tunmousse anrettet med salat, rejer og dild.

Tarteletter med høns i asparges.

Røget laks med hummermayonnaise og urtesalat.

Marineret Svinekam.

Kyllingebryst med ananas chutney.

Flødekartofler med peberfrugt.

Ovnstegte petit kartofler med friske krydderurter.

Paprikasauce.

Forårssalat med spirer.

Hvedekernesalat med feta og blomkål.

Pesto og tapenade.

Forskellig hjemmebagt brød og smør. 

KUN 239 kr. pr. person

FORÅTSBUFFET 2

Serrano skinke med melonsalat og frisk mozzarella.

Mini croissant med hønsesalat.

“Rejecocktail” anrettet i glas med hummerdressing.

Marineret svinekam.

Kalvefilet fra Himmerland.

Ovnstegte kartofler og grøntsager med hvidløgssmør.

kartoffeltimbale med gulerod. 

Rødvinssauce

Forårssalat med broccoli og æbler.

Pastasalat med semi-dried tomater.

Pesto og tapenade.

Forskelligt hjemmebagt brød og smør

KUN 249 kr. pr. person

TILKØB TIL
BUFFET

DESSERT

Islagkage med mandelbund og coulis.

Panna Cotta med rabarbergele  og hvidchokolade krystaller.

Mazarinkage med hindbærmousse og sprød nøddeflan.

KUN 39 kr. pr. person

NATMAD

Hotdogs med passende tilbehør og hjemmebagt pølsebrød.

Asiatisk karrysuppe med ris og hønsekød, hertil kuvertbrød.

Lasagne med tomatsalat og foccacia.

KUN 59 kr. pr. person